Polat Piyalepaşa Çarşı'nın Yeni Sakini

BIGCHEFS

BIGCHEFS

İstanbul’un modern ve şık buluşma noktası Polat Piyalepaşa Çarşı global markaların adresi olmaya devam ediyor. Lezzeti sınırları aşan markalarla şehirde gurme durağı olarak öne çıkan Polat Piyalepaşa’nın yeni sakini Türkiye’nin lider full servis restoran zinciri markası BigChefs oldu.

Giyim, ev-yaşam, kitapevi, kafe, restoran, market ve sanat alanında değerli isimlere ev sahipliği yapan Polat Piyalepaşa Çarşı; farklı damak zevklerine hitap eden gurme markalarıyla gözde buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Sakinliğin, yalınlığın ve estetiğin uyum içinde şıklıkla buluştuğu alan misafirlerine açık hava konseptinde üst düzey bir deneyim sunuyor. Kişisel alanlara saygı duyan lokasyon şehrin kalabalığından sıkılanlara dingin atmosferinde huzurlu ve keyifli vakit geçirmenin kapılarını aralıyor. Birbirinden değerli galerilerin eşsiz sanat örneklerini de ziyaretçilerinin de keşfine sunan Polat Piyalepaşa Çarşı şimdi de misafirlerini yeni sakini Bigchefs’in zengin dünyasına davet ediyor.

Zengin Menü, Özel Reçete ve İmza Tatlar ile Bigchefs Polat Piyalepaşa Çarşı’da!

Türkiye’nin lider full servis restoran zinciri markası BigChefs, Türkiye’deki 80. şubesini Polat Piyalepaşa Çarşı, Sokak Katı A Blok Piyalepaşa Bulvarı Beyoğlu/İstanbul adresinde açtı. Misafirlerini evindeymiş hissiyle ağırlayan restoran yeni şubesinde de 196 kişilik oturma alanı ile kapalı ve açık alanda hizmet verecek. Mutlu Misafir anlayışı ile 4 mevsim keyifle vakit geçirebilecekleri bir lezzet noktası sunan marka 09:00-000 aralarında ziyarete açık. Kahvaltı, brunch, öğle yemeği ve akşam saatleri için zengin bir menü sunan BigChefs, zengin menüsü ve bar menüsü ile şimdi Polat Piyalepaşa Çarşı’da.

Piyalepaşa İstanbul Hakkında: Gayrimenkul sektörünün öncü oyunculardan biri olan Polat, 65 yılı aşkın tecrübesi ile hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul sanat ve gastronominin yeni rotası olmaya devam ediyor. Polat Piyalepaşa Çarşı karma konsepti, merkezi lokasyonu, otopark ve ferah mekanların avantajı ile sanat severlere konforlu ve keyifli bir sanat deneyimi sunuyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine birkaç dakika mesafede yer alan Polat Piyalepaşa Çarşı, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın bir konumda. Yüksek tavanlı ve geniş vitrinli mağazalarıyla açık havada alışveriş deneyimi sunan Polat Piyalepaşa Çarşı, çocuklara özel oyun deneyim alanları, sanatın öncü galerileri, zengin gastronomi kültürü oluşturduğu ikliminde sanatseverleri bekliyor. 

Polat Piyalepaşa Çarşı Medya İlişkileri: İdea Pr

Medya Direktörü: Mehtap Baykan

Medya İletişimi: [email protected]

 
Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2023