Sihirbaz Okulu, Piyalepaşa İstanbul’da!

Sihirbaz Okulu; Türkiye’deki en büyük ve en zengin koleksiyon mağazasını Piyalepaşa İstanbul’da açtı.

Sihirbaz Okulu; Türkiye’deki en büyük ve en zengin koleksiyon mağazasını Piyalepaşa İstanbul’da açtı.

Türkiye’nin ilk deneyimsel mağazası olan Sihirbaz Okulu; Türkiye’deki en büyük ve en zengin koleksiyon mağazasını, şehrin yeni gözde rotası Piyalepaşa İstanbul’da açtı. Sihirbaz Okulu, Harry Potter, Star Wars ve Disney gibi birçok gözde firmanın lisanslı ürünlerinin bulunduğu mağazada her yaştan misafirlerini sihirli şekerlemeler, atölyeler, etkinlikler ve deneyim alanlarıyla büyülü dünyasına davet ediyor.

Gurme restoranları, keyifli kafeleri, açık havada alışveriş deneyimi ve Türkiye’nin önde gelen 5 sanat galerisiyle Polat Piyalepaşa Çarşı, şimdi de her yaştan meraklısının gönlünü kazanacak sihirli bir mekanın adresi. Türkiye’nin ilk deneyimsel Sihirbaz Okulu mağazası olan Polat Piyalepaşa Çarşı Sihirbaz Okulu, yine Türkiye’deki en büyük ve en zengin mağaza konseptiyle açıldı. Doğasına uygun olacak şekilde gizemli kule şeklindeki mağazada çocukları ve her yaştan meraklılarını, Harry Potter, Star Wars ve Disney gibi özel yetenekli karakterlerin lisanslı ürünleri bekliyor. Sihirli şekerlemeler, etkinlikler, aktiviteler ve atölyelerle esrarengiz bir dünyanın kapılarını açan Sihirbaz Okulu sıra dışı bir deneyim için misafirlerini bekliyor.

Dikkat! Sihirli Bir Açılış

Polat Piyalepaşa Çarşı Sihirbaz Okulu, Gizemli Kule’nin açılışını 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdi. Bu bol sihirli haftasonunda Asa Atölyesi, Sihirbazlık Atölyesi, Kostüm Karakterler ve Sihirbazlık gösterileri açılışa özel ücretsiz gerçekleşti. Renkli görüntülerin yaşandığı büyülü anlar iki gün boyunca devam etti.

Polat Piyalepaşa Çarşı Hk: Polat güvencesi ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul içinde bulunan 120 marka kapasiteli Polat Piyalepaşa Çarşı; kendine has iklimiyle şehrin yeni rotası. Seçkin konseptiyle özel çocuk deneyim alanı ve Türkiye’nin önde gelen 5 özel sanat galerisi Merkur, .artSümer, Zilberman, Pi Artworks ve Art On İstanbul’un yer aldığı Sanat Meydanı ile Polat Piyalepaşa Çarşı kaşiflerin yeni durağı. Konsept içerisinde İstanbul Avrupa yakasındaki tek Penguen Kitabevi, Happy Moon’s gibi gurme mekanlar yer alıyor. Şık görünümüyle Beyoğlu’nda yeni bir destinasyon oluşturan Polat Piyalepaşa Çarşı; tüm bu karma konseptinde konut, ofis, alışveriş, yeme-içme ve sanat gibi tüm ihtiyaçlara premium çözümler sunuyor.

 
Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2023